Type hier de omschrijving... dart Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... disco Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... groepsfoto surf Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... Opti Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... valk Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... 57 Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... Test4 Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... tVago Type hier de omschrijving...

Zeilkamp Stipe Wille

 

Vooral als je nog geen ervaring hebt, maak je spelenderwijs kennis met het zeilen en surfen.
De jongste twee leeftijdsgroepen verblijven in de Stipe Wille. Dit groepshuis is ruim, licht en gezellig. Het heeft een eigen speelveld met o.a. een klimrek. Hier kun je samen met de staf en je vriendjes en vriendinnetjes leuke spelletjes doen of juist lekker uitrusten van een sportieve dag op het water. 7-10 jaar en 10-12 hebben voor het grootste gedeelte het zelfde programma, maar wel een andere bedtijd.

 

Type hier de omschrijving... Wille achterkant Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... wille2 Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... wille3 Type hier de omschrijving...

7 t/m 10 jaar

Voor deze leeftijdsgroep bieden wij een zeilkamp in de Optimist, de Laerling of het Windsurfen. De meeste kinderen (hebben) leren zeilen in het eenmans-zwaarbootje de Optimist. De Laerling is een tweemans-kielbootje, erg stabiel en slaat niet om. Ook de allerjongsten op zeilschool kunnen al leren windsurfen, in combinatie met optimist, of gewoon de hele week natuurlijk!

De instructeurs leren de cursisten spelenderwijs het zeilen aan. We kijken goed wat deze jonge zeilers kunnen, willen en leuk vinden.

Lijkt een week je nog wel erg lang, dan kun je ook op mini-kamp. Deze cursus duurt een halve week en je blijft dan 3 nachten slapen. Boek je voor de eerste helft van de week en vind je het veel te leuk om al naar huis te gaan? Dan kan je het zeilkamp, zolang er nog plaats is, altijd verlengen.

 

Bootsoorten:
OptimistLaerling • Windsurf • Combi Opti Surf

10 t/m 12 jaar

Vanaf 10 jaar kan je beginnen met catamaran zeilen! Ook kan je nóg beter leren zeilen in de optimist, laerling en windsurfen natuurlijk! Je krijgt op het water de theorie die je nodig hebt om het zeilen goed onder de knie te krijgen.

Ook bieden we het Mini-kamp aan, een kamp van 3 dagen voor de cursisten die het bijvoorbeeld nog een beetje spannend vinden om zo lang uit logeren te gaan. Boek je voor de eerste helft van de week en vind je het veel te leuk om al naar huis te gaan? Dan kan je zolang er nog plaats is altijd bijboeken.

 

Bootsoorten:
OptimistLaerlingWindsurfTopaz 12 • Combi Opti Surf

Type hier de omschrijving... Wente 1 Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... Wente 2 Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... wente 4 Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... Wente 5 Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... 5999 Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... 577 Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... 59 Type hier de omschrijving...

Zeilkamp Stipe Wente

In de Stipe Wente verblijven de leeftijdsgroepen 12 tot en met 14 & 14 tot en met 18 jaar. Het is een grote, gezellige woonboerderij waar alles mogelijk is. Elke dag na het varen doen we een spel, eten we samen, is er theorie, een avondprogramma en natuurlijk een gave disco!

Ben je 14 jaar? Dan val je precies tussen beide leeftijdsgroepen in. Samen met je ouders kun je kiezen welke leeftijdsgroep het beste bij jou past. Zo is het geen probleem om samen met een vriend, vriendin, broer of zus te komen die niet precies even oud is als jij!

12 t/m 14 jaar

Kom je uit de optimist? Dan is de laser pico de beste opvolger! Verder kan je natuurlijk ook windsurfen, verder groeien op de 14 voet catamaran en je mag voor het eerst in de Valk! Samen met maximaal 3 anderen leer je deze volwassen boot goed kennen en ga je natuurlijk op een tocht. Op de kant doen we veel sport en spelletjes, maar je krijgt ook al 3 keer theorieles in de avond. Daarna altijd een avondprogramma en natuurlijk disco!

 

Bootsoorten:
ValkLaser PicoWindsurfenTopaz 14

14 t/m 18 jaar

Voor de oudste cursisten van de zeilschool maken we natuurlijk een eigen programma. De vetste boten leer je zelf helemaal onder de knie krijgen. De Dart 16 is een snelle en gave boot, zeilervaring is wel een vereiste voor deze catamaran.

Ben je zwaardboter, of kom je uit de pico? Kies dan voor de Laser Bahia, of de Laser Vago, voor de meer gevorderde zeiler. Voor de Laser Vago is enige ervaring wel vereist.

Je kan natuurlijk ook verder met Valk zeilen of Windsurfen, zelfstandig leren aanleggen, een tocht varen, of waterstarten, de keus is aan jou!

Op de kant hebben we gedeeltelijk samen een programma met 12 - 14. Ook is er natuurlijk 3 avonden theorie. Ga je voor het CWO III diploma? Dan kan het zijn dat je meer theorie moet volgen.

Soms doen we een avondprogramma, soms chillen we bij een kampvuur en natuurlijk altijd een disco!

 

Bootsoorten:
ValkLaser Bahia • Laser VagoWindsurfenDart 16