Type hier de omschrijving... dart Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... disco Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... groepsfoto surf Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... Opti Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... valk Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... 57 Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... Test4 Type hier de omschrijving...
Type hier de omschrijving... tVago Type hier de omschrijving...

Berichtgeving m.b.t. Coronavirus

 

De situatie rondom het Coronavirus (COVID-19) verandert met de dag. Wij volgen de adviezen en regels op van de overheid, het RIVM en brancheorganisatie HISWA-Recron. Op deze pagina houden we u op de hoogte van ontwikkelingen en eventuele maatregelen die Zeilschool De Stipe aangaan.

Het actuele nieuws over het Coronavirus vindt u op:


https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus

 

 

Update 16-5-2020

We krijgen veel vragen of we al enig idee hebben hoe de zomer eruit gaat zien. Helaas is het voor ons nog erg lastig om hier een antwoord op te geven. We wachten op advies van HISWA-RECRON, maar dat zou nog wel even kunnen duren. In de tussentijd bereiden we het seizoen voor alsof het 'gewoon' doorgaat, ook zodat we straks snel zaken kunnen aanpassen als dat nodig is. Mochten we een boeking niet kunnen uitvoeren door de corona maatregelen, dan krijgen de boekers het geld gewoon terug. Er is tijdelijk een nieuw aanbetalingstarief van €25,- om onze klanten te motiveren toch gewoon een reservering te plaatsen. Zo kunnen wij de zomer beter voorbereiden.  In de tussentijd kan onze Dagzeilschool wel gewoon open. Zeillessen zonder te blijven slapen. Meer info vinden julie hier.

 

Update 24-4-2020

De activiteiten van Zeilschool De Stipe vallen niet onder bijeenkomsten en samenkomsten met vergunningsplicht. Ben je vergunningsplichtig dan zijn de coronamaatregelen verlengd tot 1 september.


De huidige maatregelen zijn voor ons verlengd tot 20 mei as.


Vooralsnog gaan wij ervan uit dat de Zeilschool - eventueel in aangepaste vorm - deze zomer gewoon doorgaat met evenveel plezier als ieder jaar. 

 

Update 02-04-2020:

We willen voorkomen dat er vlak voor de zomer massaal geboekt gaat worden en er mensen teleurgesteld worden. Zolang de overheidsmaatregelen van kracht zijn vragen we daarom een aanbetaling van slechts € 25. 

 

Veelgestelde vragen

  • Wat als de zeilschool vanwege het coronavirus gesloten wordt?
    Wanneer de zeilschool door de overheid gesloten wordt, dan kunnen wij geen zeilkamp aanbieden en vervalt de betalingsverplichting.
  • Wat als ik vanwege het coronavirus (of ziekte) niet naar de zeilschool kan komen?
    In dit geval bieden wij het zeilkamp wel aan, maar wordt het door jezelf geannuleerd. De gebruikelijke Hiswa voorwaarden en de daarbij horende annuleringsregeling zijn van toepassing. We adviseren daarom om altijd een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten en daarbij goed te letten op de voorwaarden die de verzekering hanteert.
  • Krijg ik mijn (aan)betaling terug, wanneer van jullie zijde het zeilkamp niet doorgaat?
    De (aan)betaling wordt terugbetaald als wij de ‘overeenkomst’ niet na kunnen komen. 

De Hiswa voorwaarden zijn van kracht op alle reserveringen voor de zeilschool, een reservering is dus niet vrijblijvend!


Update 01-04-2020:

Tijdens de persconferentie gisteravond, van Minister-president Rutte en Minister de Jonge, werd duidelijk dat de coronamaatregelen verlengd worden tot 28 april. Hoe de situatie dan is, is nog onzeker. Ons meikamp kan niet doorgaan helaas. Iedereen die al gereserveerd heeft voor deze week is persoonlijk geïnformeerd.

 

Update 17-03-2020:

Tot en met 6 april worden er geen activiteiten georganiseerd in de zeilschool en worden er geen grote groepen ontvangen op ons terrein of in de accommodaties. We gaan ervan uit dat vanaf dan de activiteiten in de zeilschool en schoolreizen gewoon door kunnen gaan.